Paco Rabanne deospray

Populärt inom Paco Rabanne deospray

 • 1 Million, Deospray 150ml

  1 Million, Deospray 150ml
  1 Million Deospray från Paco Rabanne är en fräsch, sensuell och lyxig doft som utstrålar makt och exklusivitet. Deosprayen skyddar dig mot dålig lukt och håller dig fräsch med maskulint träiga och uppfriskande kryddiga noter.
 • Pour Homme, Deospray 150ml

  Pour Homme, Deospray 150ml
  Paco Rabanne Homme är en klassiskt tvålig doft där de fräscha och mjuka aromerna här möts i perfekt harmoni och skapar en ren känsla. Kompositionen består av trä, lavendel, ambra, mysk, mossa och honung.    Som deospray är doften ett smidigt sätt att hålla dig fräsch under armarna samtidigt som du matchar din parfym!   Användning: Spraya under armarna efter en dusch. 
 • Invictus, Deospray 150ml

  Invictus, Deospray 150ml
  Invictus är en fräsch och sportig doft för den aktiva mannen. Invictus är latin för &rdquooövervinnlig&rdquo och doften representerar kraftfullhet, dynamik och energi.   Det är en smidig deospray från Paco Rabanne som är lätt att applicera utan kladd. Med en deospray får du dessutom en rundare doftaura.    Användning: Spraya under armarna varje morgon.
 • Phantom Gift Set, EdT 100ml + Deospray 150ml

  Phantom Gift Set, EdT 100ml + Deospray 150ml

Fler tips på Paco Rabanne deospray

 • Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + Edt 10ml + Deospray 150ml Giftset

  Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + Edt 10ml + Deospray 150ml Giftset
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad&hellip: