Paco Rabanne after shave

Populärt inom Paco Rabanne after shave

 • Pour Homme, After Shave Lotion 100ml

  Pour Homme, After Shave Lotion 100ml
  Paco Rabanne Homme är en klassisk doft från Paco Rabanne där de fräscha och mjuka aromerna möts i perfekt harmoni och skapar en ren känsla. Kompositionen innehåller träd, lavendel, ambra, mysk, mossa och honung. Den har en mogen och elegant riktning och passar därmed den äldre mannen.   En after shave lotion som lugnar din hy efter rakning för att motverka irritation eller blemmor. Den ger dig även en rundare och mer närvarande doft.    Användning: Massera över rakad hud. 
 • 1 Million After Shave Lotion Splash 100ml

  1 Million After Shave Lotion Splash 100ml
  1 Million är en lyxig doft från Paco Rabanne. En fräsch och sensuell doft som utstrålar makt, rikedom och lyx. Blandningen av träiga och kryddiga noter ger ett maskulint djup som kombineras med friska inslag av grapefrukt, mynta och blodapelsin.   En after shave lotion lugnar din hud efter rakning genom att dra samman hårsäckar och porer. Vad är skillnaden på after shave lotion och balm? En lotion är lättare och formulerad med vatten istället för olja som bas!   Användning: Massera över nyrakade områden. 
 • Paco Rabanne 1 Million Aftershave ,

  Paco Rabanne 1 Million Aftershave ,
  100 ml, One Million av Paco Rabanne är frisk och sensuell med en kryddig läderdoft. Det är en balanserad, harmonisk och enkel doft men som är väldigt lätt att känna igen. Doften får sin friskhet från blodmandarin och pepparmint, intensitet från ros och kanel samt en originell bas med läder och amber. Oavsett civilisation eller religion, guld har aldrig misslyckats att tilltala en människa. 1 Million förkroppsligar den absoluta fantasin: drömmen om framgång och lycka. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka som representerar makt, rikedom och lyx. Provokation, överskott, fantasi och humor är nycklarna till Paco Rabannes universum. Doftfamilj: frisk, kryddigToppnot: blodmandarin, pepparmintHjärtnot: ros, kanelBasnot: amber, ljust läder
 • 1 Million, After Shave Balm 75ml

  1 Million, After Shave Balm 75ml
  1 Million från Paco Rabanne är en fräsch och sensuell doft som utstrålar makt, rikedom och lyx. Blandningen av träiga och kryddiga noter ger ett maskulint djup som kombineras med friska inslag av grapefrukt, mynta och blodapelsin.Som aftershave lugnar 1 Million din hy efter rakning för att undvika röda prickar, och med en mildare doft än EdT:en håller doften sig närvarande hela dagen.

Fler tips på Paco Rabanne after shave

 • Paco Rabanne Invictus After Shave Lotion Splash 100ml

  Paco Rabanne Invictus After Shave Lotion Splash 100ml
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad&hellip:
 • Invictus, After Shave Lotion 100ml

  Invictus, After Shave Lotion 100ml
  Paco Rabanne Invictus är en fräsch och sportig doftskapelse för den aktiva mannen. Invictus är latin för &rdquooövervinnlig&rdquo och representerar kraftfullhet, dynamik och energi.   Som after shave lotion lugnar doften din hy efter rakning för att motverka irritation eller blemmor. Den ger dig även en rundare och mer närvarande doft.    Användning: Applicera och massera in över rakad hy.
 • One Million After Shave, 100 Ml

  One Million After Shave, 100 Ml
  En aftershave som som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber.
 • Paco Rabanne Pour Homme After Shave 100ml

  Paco Rabanne Pour Homme After Shave 100ml
  En After Shave i samma doft som parfymenPaco Rabanne Pour Homme lanserad redan 1973 och har sedan dess varit en tidlös parfym för en sofistikerad och livsnjutande man. Det är en aromatisk och träaktig&hellip: